سخن دبیر علمی

بسم الله الرحمن الرحیم

آغاز ترا رتبه انجام کمال است                                                       انجام تو چون بهتر از آغاز نگردد

یکی از حوزه های مهم آموزشــی در نظام های تعلیم و تربیت، آموزش علوم تجربی می باشد.  می توان به جرأت گفت که آموزش علوم تجربی یکی از نزدیکترین و مهم ترین دروس مرتبط با معارف اسلامی است که بصیرت و بینش انسان را نسبت به جهان هستی افزایش داده و زمینه سازی مهم برای درک عظمت خلقت ایجاد می نماید. از طرف دیگر آموزش علوم تجربی به روش ها و راهبردهای تدریس این حوزه مهم و بنیادی می پردازد که غفلت از آن صدمات و آسیب های جبران ناپذیری به نظام آموزشی و فرزندان این مرز و بوم خواهد زد. بعلاوه تحولات علمی ایجاد شده در این رشته بسیار زیاد می باشد و نیاز مبرم جهت به روز نمودن اطلاعات و روش های آموزش این رشته احساس می گردد.   در همین راستا اتخاذ رویکردهای کاربردی و ویژه در مورد سبک و روش تدریس درس علوم تجربی موجب افزایش بازدهی و یادگیری این درس و ارتباط بیشتر و بهتر دانش آموزان با بستر جهان هستی می شود.  لذا اولین همایش کشوری دانش (موضوعی - تربیتی) آموزش علوم ابتدایی در استان آذربایجان شرقی،  با هدف معرفی آخرین نظریه‎ها و دستاوردهای علمی، تبادل دیدگاه‎ها، معرفی دستاوردها و تجربیات کاربردی و افزایش ارتباط اندیشمندان و صاحب نظران این رشته برگزار می گردد. امید است  نتایج وثمرات این همایش اثری ارزشمند و منبعی معتبر برای تدریس این درس در دانشگاه و تربیت نیروی انسانی خلاق ، متفکر و  کارآمد باشد. از پیشگاه همه فرهیختگان و دانشمندان و استادان ارجمند، معلمان،  پژوهشگران برجسته و دانشجومعلمان کشور عرصه آموزش علوم تجربی صمیمانه خواهشمند است در این اقدام بزرگ و ملی مشارکت نموده و دست اندرکاران برگزاری همایش را یاری نمایند.

در پایان از تلاش همه همکاران در دبیرخانه علمی و اجرایی همایش صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم

افسانه صمدی

دبیر علمی همایش دانش (موضوعی- تربیتی) آموزش علوم تجربی